Lya’s luxe vakantiehuisje aan zee

Activiteiten

Bel Lya +353 (83) 005 3623 or email

Naast Kayaken zijn er tal van individuele en team activiteiten mogelijk op het Beara Schiereiland.

Castletownbere Regatta
Eyeries Family Festival
O'Dwyer Music festival
Killorglin Puck Fair
Garnish Island
Dereen Gardens
Dzogchen Beara
is a Tibetan Buddhist Retreat centre

Star Outdoor
Is een outdoor sports centre aan de Kenmare River dat ongeveer 30 minutemen rijden is van ons huis.

IMG_2568IMG_2567
Boomklimmen en boomhut

ZEEVISSEN
      
  Optioneel kunt u met ons gaan vissen of kreeftenpotten legen. Onze twee boten liggen in het water van april t/m september. Of ga met een van de vele professionele vissersboten. U vindt links op onze link pagina.                 
  


De trotse vissers 
Boottocht
Optioneel kunnen we u tussen 1 Mei en September een rondtour op onze baai aanbieden. Ga met ons mee op een mooie dag om de omgeving te verkennen in onze vlet:
 
Misschien zijn we net zo gelukkig als deze mooie dag in september 2007 toen we een school dolfijnen ontmoetten die wel wilden spelen.


GOLFEN
Castletownbere golfbaan is op tien minuten rijden en ligt aan de zee. Op maximaal 40 minuten rijden vindt u drie andere fantastische banen: Glengarriff, Kerry golflinks en Kenmare Golfbaan. U kunt vanuit ons vakantiehuis dus vier eersteklasbanen gebruiken. Door het milde klimaat wordt er 's winters ook veel gegolfd. Bij het huis is een complete golfset inclusief wagentje voor uw gebruik.
ZOETWATER vissen
Vissen kan in diverse zoetwatermeren. Voornamelijk zijn diverse forelsoorten, en paling favoriet. Op Lough Fada wordt voornamelijk bruine forel en paling gevangen.  Lough Fada is 5 minuten wandelen van uw verblijfplaats aan het einde van de doodlopende weg.
    

Lough Fada. Andere meren zijn binnen 15 minuten met de auto bereikbaar.

 ASTRONOMIE
In het huis is een complete telescoop met accessoires geschikt voor zowel overdag- als nachtgebruik. Deze is zeer geschikt om de omgeving te verkennen maar kan ook 's nachts gebruikt worden om hemellichamen te bekijken.  U kunt hiermee dus de haven en de zeehondjes bekijken maar ook naar bekende hemellichamen kijken tijdens de spectaculair donkere Ierse nachten. Of u kijkt met ons naar sterren, planeten en ander hemellichamen tijden de pikzwarte nachten. Geen lucht- of lichtvervuiling hier! Ook bent u welkom om samen met ons door onze 10" LX200 GPS computergestuurde telescoop te kijken.

Muziekstudio
 Eventueel kunt u ook uw eigen muziek op cd opnemen in onze professionele opnamestudio. Zie  Link naar Studiotrots_medium
Voor informatie en boeken bel of e-mail Lya: Tel. +353 (83) 005 3623 e-mail: house@beara.org

This site does not collect any privy or personal data nor uses cookies.
There is a secure version of this site available at Https
External links are anonymised ensuring your privacy.