British flag 'English' automatic translation

 
Deutscher sprache

Comfortabele bungalow voor twee tot vijf personen in het zuidwesten van Ierland 
In Lauragh, in bosrijke omgeving vlak aan zee. (2 minuten lopen) In beschermd natuurgebied. Pas verbouwde en gemoderniseerde Bungalow.
Mede door de vele foto's heeft deze website lange pagina's. Scrollen dus!

 
Op deze overzichtskaart van Google Earth is de rechtse placemark het vakantiehuis. HouseRR Wij wonen bij de linker op 15 minuten rijden afstand.
        
Ook buiten is een open haard die als BBQ gebruikt kan worden.
Het vakantiehuis is gelegen in zuidwest County Kerry aan de mooie Kilmakillogue Bay (onderdeel van de Kenmare Bay) op het Beara schiereiland, 10 km ten noorden van het vissersdorp Adrigole.  U kijkt uit op een bosachtige omgeving met direct daarachter de zee. Het vismeer Glenbeg Lake is iets verder zoals u uit de foto's op de 'Omgeving' pagina kunt zien. Het schiereiland heeft een mild klimaat door de warme golfstroom.  Er groeien hier palmbomen. Er is een prachtige natuur met een ruwe schoonheid. Door de zeer dunne bevolkingsdichtheid heerst er een rustige atmosfeer.
Het huis is gesitueerd tussen de dorpen Lauragh and Ardgroom.
 (Lokale kaart:   # 84 of Irish Ordnance Survey)
 
Lauragh en Ardgroom zijn kleurrijke pittoreske dorpjes met winkeltjes, postkantoren en leuke kleine pubs waar vaak een spontane sing-song ontstaat.
De omgeving is rijk aan historische en archeologische monumenten en overblijfselen. Zeer uitgebreid kunt U winkelen in Kenmare en Castletownbere, beide op gelijke afstand van het huis.
Bel Tel. +353 27 74270 email: houserr@beara.org
(Deze site is gecorrigeerd naar eigentijds Nederlands door Leni van Haaster)