Lya’s luxe vakantiehuisje aan zee

Reacties van gasten

Bel Lya +353 (83) 005 3623 or email


Onze gasten zijn welkom om hun ervaringen met eventueel foto's tekeningen etc op te tekenen in ons gastenboek Mail ons svp je reactie Alvast bedankt!  

Gastenboek
Wat hebben we een heerlijke week gehad in jullie huis. Wat een ruimte, uitzichten en rust.
Ook de gratis huisdieren erbij als de zeehonden die je in hun doen en laten door de dag heen kunt volgen en de ezel en de pony die vaak even komen buurten. Kortom een heerlijke huis en heerlijke plek om helemaal tot rust te komen.
Ook fijn om toch bij vragen jullie in de buurt te hebben en toch ook alle privacy te hebben.
Beara heeft ons hart gestolen en we sluiten een terugkeer zeker niet uit! Al is het weer wat wij gehad hebben, een week blauwe luchten en geen regendruppels geen garantie voor de toekomst! Dank!

Liefs Puck & Jeannet

P.S. jullie honing is heerlijk
________________________________________

Onze drie weken vakantie zitten er jammer genoeg op... We hebben een fantastisch mooie tijd gehad, best veel zon en een echte ontdekking. We hadden rust, ruimte, goede lucht en mooie natuur verwacht, en dat is hier allemaal ruimschoots aanwezig. Maar er was zoveel meer: Jouke Anne die met de kids naar karateles ging, met hen ging vissen, boogschieten, hot dogs eten, internetten.. Kortom veel meer dan ze hadden durven dromen. Lya en Johannes hebben een prachtig mozaïek geknutseld, Jouke heeft ons in zijn boot mee op zee genomen - een iets te ruwe zee voor Franks maag weliswaar - we hebben sterren gekeken, en lekker samen gekookt en gegeten.
Uiteraard hebben we prachtige wandelingen gemaakt hier in Beara. We zijn maar 1 keer weg geweest van het schiereiland, namelijk om naar Killarney te rijden - trouwens lekker gegeten bij Gaby’s seafood restaurant. Voor de rest hebben we Beara stukje voor stukje ontdekt
We wijn heel enthousiast over dit prachtige stukje Ierland, en ook heel dankbaar dat we hier zo goed ontvangen zijn: “Met ons gat in de boter” zoals wij in Vlaanderen zeggen.
Lya, Jouke en Jouke Anne, jullie zijn geweldige mensen! Bedankt!
Frank, Els, Elias en Johannes

________________________________________

Onze liefde voor Beara is dit jaar alleen nog maar groter geworden. Dit komt mede door het geweldige mooie huis waarin wij dit jaar mochten verblijven. Met het geweldige uitzicht - regen wind of zon maakt niet uit. Inka is natuurlijk weer dikke maatjes met Sjoske en Pepper en we hebben nieuwe vriendschap gesloten met de pony en de ezel. Ze komen trouw wanneer we roepen en ’s avonds staan ze klaar voor een stukje brood - bruin - een appeltje of worteltje.
Last but not least onze dank aan Lya en Jouke. Deze geweldig fijne mensen hebben ervoor gezorgd dat we een relaxte tijd hebben gehad op ons geliefde Beara.
Inka heeft een prachtig mozaïek kunstwerk samen met Lya en de honden gemaakte. Dank je wel Lya, je weet wel waarom!

Hopelijk tot volgend jaar - liefst eerder. Veel liefs, Frank-Ilonka-Inka________________________________________

De prachtige website van Pim & Carla: Zij verbleven in ons vakantiehuis
________________________________________

Inmiddels weer in ons drukke leventje in Nederland gezogen, denken we nog met veel plezier terug aan onze eerste vakantie in Ierland. Na een voorspoedige vlucht en avontuurlijke rit (smalle wegen en links rijden) naar Ballycrovane, zijn we met ouderwetse hartelijkheid door jullie ontvangen. Na deze ontmoeting volgde een gezellige avond kletsen onder genot van een paar wijntjes, Michelin-soep en vers (!) gebakken pizza. Hierop zijn we rozig van wijn en vermoeidheid het bed ingerold. Na een goede nachtrust hebben we het vakantiehuisje verkend en kwamen direct tot de conclusie dat de website een goede indruk geeft van de werkelijkheid: prachtig uitzicht, dagelijks zeehonden bekijken door de telescoop, uitgebreide keuken, mooie badkamer en op frisse avonden behaaglijk voor de open haard zitten. Dan het grote ontdekken van Ierland. Wat eerder is gezegd couldn’t be more true”: Het valt niet mee om van Ierland af te kicken. De bewoners zijn gemoedelijk, ongedwongen, vriendelijk en vrolijk, het landschap ruig en sprookjesachtig tegelijk. Jullie hebben geen enkele moeite gespaard om ons een topvakantie te laten beleven. Zij hebben ons wegwijs gemaakt in het Ierse leven en ons op de kaart alle mooie wandelroutes en bezienswaardigheden van de omgeving gewezen. De paardenrit waar we zo naar uitkeken was ook meteen geregeld (overigens een grote aanrader!!!). We hebben een prachtige paardenrit gemaakt door het Ierse landschap, ruïnes bezocht waar alleen locals van weten en genoten van het uitzicht en verhalen tijdens de wandeling over de bergtoppen van Ballycrovane. Na een week Ierland nemen we met tegenzin afscheid, maar om met de wijze woorden van de Ierse buurman de spreken: “one has to go to come back”. Breda, Jean-Paul en Jorien
_trots_medium

This site does not collect any privy or personal data nor uses cookies.
There is a secure version of this site available at Https
External links are anonymised ensuring your privacy.